Секс скандал с надзиратели в белгийски затвор

Униформените служители организирали оргии помежду си

Новини
09:01 - 24 Ноември 2023
3943
Секс скандал с надзиратели в белгийски затвор

Секс скандал разтърси най-големия затвор в Белгия, след като стана ясно, че надзиратели са организирали оргии помежду си в джакузито в дома на полицай.

Десетима униформени служители на затвора Лантен, разположен близо до град Лиеж, са заподозрени за разврат извън работно време и сексуални сношения между работните смени, пише БЛИЦ.

Според разследването надзирателите са организирали оргиите след работно време, най-често в джакузи, собственост на полицай. На партитата униформените разменяли произволно цветни гривни, с които определяли кой с кого да спи.

Една от служителките дори е описана като нимфоманка, която търсила секс от колегите винаги след работа.

“От 6:00 часа сутринта тя щеше да даде да се разбере, че ако не прави секс, няма да може да работи“, разкрива вътрешен източник, цитиран от Daily Star.

Според същия неназован свидетел униформената нимфоманка дори е уредила висш служител на затвора да ѝ позволи да прави извращения в кабинета му с колеги по време на смените. 

Не е ясно как въпросната служителка е била наета на работа в затвора Лантен, тъй като брат ѝ излежава присъда там.

Нейният брат бил осъден за убийството на мъж с различна сексуална ориентация.

„Тя го посещаваше всеки ден, като се отнасяше приятелски със семействата на задържаните в чакалнята, но беше много арогантна и високомерна с агентите, които наблюдаваха стаята за свиждания. Приемането ѝ в Лантен по това време беше шок”, разказа още източникът.

На собственикът на джакузито пък било забранено да влиза в женското крило на затвора, след като бил хванат на калъп с една от задържаните, пише Daily Mail. Към този момент

се установява дали и други служители на затвора Лантен са правили секс със задържани.

Неговата колежка нимфоманка пък е преместена да изпълнява служебните си задължения само в женското крило, за да бъде укротен сексуалния ѝ нагон.

Затворът Лантен е зандан с минимална сигурност, в който се настаняват мъже и жени. Той е най-голямото място за задържане в Белгия и е строен по американски и немски образец.