Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж!

Валерия и Алек Младенов направили сефтето в морето

Нещо за четене
12:30 - 18 Април 2024
9922
Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж!

Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж! Звездата от „Only fans“ Валерия се е отдала на Алек Младенов по време на последната им среща. Това разкри пред Intrigi.bg близка приятелка на къдрокоската, която лично й се похвалила до най-малката подробност.

„Още по време на вечерята на плажа, докато камерите не са ги снимали, Валерия е споделила на Алек го желае. Натискали са се дълго време на пясъка, докато и Алек се разгорещил сериозно. Накрая му е предложила да влязат в морето и там са правили секс“, разказа дружката на Валерия.

Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно – в крайна сметка останали „недовършени неща“, които след финала били изконсумирани докрай. Двамата се забавлявали в столичен хотел, но срещата била еднократна.

В промото за предстоящия епизод също става ясно, че е имало интимност между двамата. Дупнишката моделка обаче така и не признава категорично какво точно се е случило. „Може и да е имало проникване“, намеква Валерия, с което оставя в шок останалите участнички.

Близкият й контакт с Алек обаче няма да изиграе ключова роля за красавицата. Тя ще е сред последните 5 избранички на Ергена, но така и няма да успее да влезе в челната тройка. Там влизат Надежда, Магдалена и Йоанна. Младенов не избира нито една от трите.