Секси Lupa: Линда Петкова изгря по бельо (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Личности
13:30 - 21 Април 2022
16739
Секси Lupa: Линда Петкова изгря по бельо (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Знойната премиерша Линда МакКензи- Петкова се пусна по секси потниче, установи със задоволство репортер на Lupa.bg. Канадката гони скуката с горещи фотоси в социалните мрежи, които наелектризират феновете й, показа бегла проверка в нейния фейсбук профил.

Един от последните постове на съпругата на Кирил Петков е доста фриволен кадър, в който блондинката грее по изкусително черно потниче.

Линда е родена в Отава през 1979 г. Красавицата прекарва тийнейджърските си години в Кортни, Британска Колумбия, малък град по средата на остров Ванкувър. Премиершата днес живее със съпруга си и двете им дъщери в София, третата е в университет в САЩ.

Линда не била напускала Северна Америка и не знаела нищо за България, страна със седем милиона в Източна Европа, преди да срещне Петков в университета в края на 90-те години.

Петков и семейството му имигрират във Виктория, когато той е на 14. Първоначално Кирил става добър приятел с близначката на Линда, която му е състудентка. Запознава се със съпругата си, когато и тя постъпва в същия университет - Университета на Британска Колумбия.

Животът на младата двойка се движи бързо. Те се женят, когато са на 20, а първата им дъщеря Ванеса се ражда седмица преди да започнат четвъртата си година в университета. След като Петков завършва търговско образование през пролетта на 2001 г., младото семейство предприема пътуване до България, обикаляйки цялата страна с ладата на родителите на Петков над 10 седмици.

В актуалното си битие на премиерска съпруга Линда е доста активна онлайн, особено покрай своя личен бизнес – пекарна в сърцето на София. Макар и икономист, нейната страст е сладкарството и по-специално - безглутеновите торти.

„Цял живот работя с торти и сладки неща, майка ми и тя е голям готвач. Разбрах, че не може да яде глутен преди 30 години и тя сама прави брашно и сладкиши, които може да яде. И оттам идва интересът към безглутеновите сладкиши“, споделя Линда.

Откакто Кирил Петков е активно в политиката, тя остава встрани от светлините на прожекторите. Преди време канадката разказва как хобито ѝ се е превърнало в професия.

"Много ми е приятно да правя торти за хора", признава Линда. Тя самата има проблем с глутена, а една от триете им дъщери е с диабет. Това е и основната причина Линда да прави по-различни торти и здравословни сладкиши.

"Правим торти точно пред витрината и е много интересно за клиентите, защото виждат как става тестото, като вкъщи е", разказва съпругата на Кирил Петков.

Много от рецептите са семейни – от майка ѝ, баба ѝ, дори от прабабата на съпруга ѝ. Ползва предимно български продукти. Но признава, че за успешния бизнес е важна и подкрепата от семейството.