Сектор Г нападна министър Кралев: Умишлено ли искате да затриете зала "Васил Симов"?

Няма да спрем дотук, заявиха феновете

Спорт
16:16 - 31 Март 2021
2887
Сектор Г нападна министър Кралев: Умишлено ли искате да затриете зала "Васил Симов"?

Организираните привърженици на ЦСКА от „Трибуна Сектор Г“ зададоха няколко важни въпроса на спортния министър Красен Кралев по отношение на волейболния ЦСКА.

Феновете направиха това чрез социалната мрежа Фейсбук:

"На вниманието Красен Кралев и всички отговорни лица:

Господа, предполагаме от доста време вече сте наясно със зреещия проблем, касаещ Волейболен клуб ЦСКА и зала „Васил Симов“. Очевидно моментът да си говорим открито, директно и с конкретика настъпи.

Имаме няколко въпроса и понеже обичате да разговаряте и да се снимате с хората в градове, села и паланки, се надяваме, че няма да представлява трудност и ние да получим исканите от нас отговори:

1. Има ли целенасочена политика на ММС спрямо Волейболен клуб ЦСКА и конкретно зала „Васил Симов“?

2. Умишлено ли вече толкова години залата не се отдава на концесия и не се сключва договор за дългосрочното й ползване от ваша страна и най-титулувания и успешен отбор във волейболната история на България? Бюрократичен миш-маш или нещо съвсем друго?

3. Има ли резон според вас да се откриват „многофункционални“ съоражения в небезивестните спортни центрове Бяла, Сусурлево и Мъглиж, а институцията, спечелила три Купи на Европейските шампиони и дала на родния волейбол Любо Ганев, Борислав Кьосев, Николай Иванов и Александър Попов да бъде принуждавана да напусне родния си дом и практически да изчезне?

4. Има ли воля и желание от ваша страна да се намери решение на този проблем или отново положението е „за едни майка, за други мащеха“?

Оставаме в очакване на отговори и апелираме и червената общност да бъде по-активна, да търси своите права и да изисква решения на въпросите, касаещи нашия любим клуб във всеки един аспект.

Защото ние със сигурност няма да спрем дотук.

САМО ЦСКА!"