Сектор "Б" атакува: Червените правят ла***рщина!

Ние задминаваме градновете на Балканите, а те не могат да съберат пари за автобус ,заявиха сините

Спорт
15:47 - 14 Октомври 2020
5789
Сектор "Б" атакува: Червените правят ла***рщина!

Феновете на Левски влязоха за пореден път в откриа конфронтация с противниците си от ЦСКА. Сините декларираха, че са събрали сами доста средства за спасението на своя клуб, докато червените не са сторили това.

Ето и позицията на Сектор "Б":

"Докато ние гоним 11 000 членски карти и задминаваме един след друг грандовете на Балканите, феновете на преместения и прекръстен отбор на Литекс Ловеч се опитват да се “подиграват” и на тази кампания.

Но се питаме на какво основание точно? Направиха ли нещо да спасят отбора си? Не! Събраха ли повече от 57 лв. за нов автобус? Не! Имат ли повече от 500 абонаментни карти на фона на нашите 5000? Не!

Имат ли повече от 0 членски карти на фона на нашите близо 11 000? Не! Пречи ли им, че държавата наруши всякакви спортни и морални закони като направи ново първенство специално за тях и направи нагласен конкурс за базите? Не!

Припознаха ли чужд отбор за свой? Да! Знаем опорните точки - Пеевски цъка по цяла нощ пред компа онлайн дарения, има 11 000 ЕГН-та и купува картите от 11 000 адреса по света, точно както изкупи абонаментните карти, виртуалните билети и артикулите в клубния магазин преди това, а опашките от хора са негови пратеници. Били сме Динамо, Левски-Спартак, Витоша - да, налагани промени в името ни от техните бивши създатели. В името, не в отбора.

Толкова са жалки и незначителни, че няма накъде повече. От февруари насам събрахме милиони за клуба си с безпрецедентни кампании и дори да се стигне някога до фалит ще го направим с гордо вдигнати глави и ще извървим дългия път след това с достойнство и чест, а не като тяхната "Лайнарщина"!