Сектор "Г" изказа съболезнования за убития фен на Ботев Пд

Смъртта не познава цвят и пред нея всички сме равни, заявиха привържениците на ЦСКА

Новини
13:43 - 06 Януари 2020
3011
Сектор "Г" изказа съболезнования за убития фен на Ботев Пд

Смъртта на фена на Ботев Пд - Тоско Бозаджийски, предизвика доста полемики в социалните мрежи. Той загина, блъснат от лек автомобил, след като групата на канарчетата е била нападната от ултраси на ПАОК. Ботевистите подкрепиха своите жълто-черни събратя от Арис по време на последното градско дерби на Солун.

Феновете на ЦСКА са съпричастни с трагедията и изразиха своите най-искрени съболезнования към роднини, приятели и близки на Тоско.

"Армейци, фенклуб "Сектор Г" изказва своите съболезнования на близките и роднините на загиналия в Солун фен на "Ботев" (Пловдив). Смъртта не познава цвят и пред нея всички сме равни. Почивай в мир, момче!", написаха на официалната страница на Северната трибуна.

Друга част от привържениците на армейците също изразиха съболезнования.

"От името на нашата (неофициална) страница изказваме съболезнования на семейството и близките на убития в Солун фен на Ботев (Пловдив) след мача между Паок и Арис.

Дори да сме от различни отбори и в последно време да имаме огромни неразбирателства с феновете на Ботев,страната ни и ние като народ винаги сме на първо място.

Използването на оръжия и в случая дори превозни средства е недопустимо в нашите среди. Разграничаваме се и не искаме да бъдем слагани под един знаменател с подобни "хора" и прояви.

Без оръжия, като мъже!", написаха на страницата на "Единен Сектор "Г" във фейсбук.