Селин Дион: Искам да умра в Канада!

Певицата продаде имението си в Лас Вегас, връща се у дома

Нещо за четене
19:32 - 13 Юни 2023
70475
Селин Дион: Искам да умра в Канада!

Селин Дион продаде имението си в Лас Вегас и ще се върне в родната си Канада. Звездата е пожелала да се възстановява от рядко заболяване, с което бе диагностицирана, в родината си, пишат световните медии. Именно там певицата би искала да прекара поредните си дни, пише в. "Ню Ъорк Поуст".

През декември Селин Дион разкри шокиращо, че е диагностицирана със заболяване, което причинява неконтролируеми мускулни спазми и може да доведе до смърт в рамките на 6 години от поставянето на диагнозата. Според публикации в социалните медии, направени от Дион, състоянието ѝ засяга милиони хора по целия свят. Въпреки това все още няма лек, а терапията единствено може да облекчи симптомите.

55-годишната певица се е разделила с имението си за 30 млн. долара, а неин близък коментира, че тя е била принудена да промени живота си. По негови думи Селин предпочита да се върне у дома в Квебек, където е семейството ѝ, на което най-много разчита.

Звездата отмени и горещо очакваното си международно турне, обявявайки, че не може да пребори рядкото заболяване. Тя никога повече няма да се качи на сцената.