Сензация в Lupa.bg: 3 българки сред арестуваните пичорани в Дубай (ХИТ СНИМКИ)

Новини
15:50 - 06 Април 2021
26857
Сензация в Lupa.bg: 3 българки сред арестуваните пичорани в Дубай (ХИТ СНИМКИ)

Три пичорани от България лъснаха в групата от 40 арестувани заради голи снимки на балкона на небостъргач в Дубай, разкри сензационно източник на Lupa.bg.

Пуританското общество на арабското емирство се възмути вчера от скандална рекламна фотосесия и дубайската полиция не чака подканяне, за да тикне разпищолените мадами в килия. Сред задържаните има рускини и украинки, съобщи РИА Новости, но не каза и дума за трите българки, които безцеремонно хвърлили прашките за хонорар от 250 долара.

По-пикантната новина обаче е, че сред сгащените по без гащи се откроява известна наша плеймейтка, която от години заработва сериозни суми като компаньонка в Дубай, където от една година живота си живее и Васил Божков - Черепа.

Инициаторът на фотосесията, гражданин на Русия, също като палавниците, гледа слънцето през решетки.

Строгите закони в мюсюлманската държава задължават съдебната власт да наложи присъди от 6 месеца затвор и глоба от 1360 долара за всеки участник във вакханалията. Подбудителят пък може да лежи зад решетките година и половина и да плати глоба от 14 000 долара.

Властите в емирството обявиха още, че ще глобят със 1000 долара всеки гражданин, който споделя в социалните мрежи изтеклите снимки от фотосесията.

Руски дипломат обаче смята, че във връзка с настъпването на мюсюлманския свещен месец Рамадан провинилите се могат да бъдат помилвани от властите на ОАЕ.

Пикантните фотоси се превърнаха в хит и в България. „С такова внимание броят дупетата на терасата, както изчисляваха броя на пачките в чекмеджето на Борисов“, шегуват се зевзеци.