Сензация в Lupa.bg Божидар Лукарски се жени за секси арабка

През ключалката
13:39 - 04 Юли 2019
17744
Сензация в Lupa.bg Божидар Лукарски се жени за секси арабка

Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски се жени за трети път, съобщава сензационно в новия си брой, който е вече на пазара, в. "Уикенд". Избраницата на ексминистъра е екзотична красавица, с половин доза арабска кръв и носи интересното име Лида Азади.

Дамата била стара тръпка на Лукарски, от години тя живее в щата Калифорния в Америка, където върти успешен собствен бизнес. Венчавката ще етази събота, най-вероятно в София, но младоженците ревниво пазят мястото на тържеството в тайна и само най-близките знаят къде точно адвокатът ще каже „да” за пореден път.

Красивата бъдеща съпруга на Лукарски

Лукарски прави важната крачка година след развода си с фаталната Ива Йорданова, която го напусна малко след като ВИП-политикът загуби министерския пост, а след това подаде оставка и от лидерското място на  „Раковски” 134. Ексминистърът понесе удара тежко и месеци наред се утешаваше от проваления си брак с обиколки по концерти на любимите си групи и с приятели запалянковци по футболни мачове. В последните месеци обаче синият шеф отпътува за Америка и съпартийците му шушукаха, че нова любовна тръпка го е задържала там няколко месеца. Клюката се оказа почти вярна - там Лукарски открил щастието със старата си любов и без да се двоуми, я дарил с пръстен.

Приятели на Лукарски този път са сигурни, че адвокатът няма да попадне в ръцете на златотърсачка, защото самата Лида има много добра кариера и печели достатъчно. Полуарабката е близо и до годините на Лукарски - около 40-те, за разлика от съпруга №2, която бе с повече от 20 години по-млада от бившия син шеф. Вероятно младоженците ще живеят в Америка, където от години се е установила Лида. 

Лукарски с новата си любов

През май 2016 Лукарски вдигна шумна сватба с Ива Йорданова, която освен танцьорка, бе и зам.-председател на Държавна агенция за българите в чужбина. Хубавицата се хвалеше и с дипломи от Бъркли и Харвард.  Приказката обаче свърши за по-малко от 2 години. Сега някогашният син председател отново е в плен на любовта и е готов да бъде щастлив семеен мъж.