Сензация в Lupa.bg: Убийството на Мартин Нотариуса поръчано от Пепи Еврото?

Скандалът между двамата аферисти бил за 20 милиона лева

Общество
21:39 - 20 Февруари 2024
12722
Сензация в Lupa.bg: Убийството на Мартин Нотариуса поръчано от Пепи Еврото?

Петър Петров-Пепи Еврото е най-вероятният поръчител на убийството на Мартин Божанов, по-известен като Мартин Нотаруса. Това е водещата версия, по която работят криминалистите, разследващи екзекуцията му, научи сензационно Lupa.bg от свои източници.

Такова съмнение е изразила и вдовицата на Мартин Божанов - Гергана, която вече два пъти е била разпитвана от криминалистите. Жената е признала, че се чувства застрашена, и от около седмица е с назначена охрана. От МВР са привикали и бившата жена на Пепи Еврото Любена Петрова, която неотдавна роди от друг мъж. Не е ясно какви показания е дала тя.

Петър Петров, по-известен като Пепи Еврото, е заподозрян као поръчител на екзекуцията

"Работи се по няколко версии, но тази е основната. Петър Петров и Мартин Божанов са участвали заедно във всевъзможни измамнически схеми дълго време, но миналата година между тях възниква сериозно напрежение, а Нотариуса става свидетел на прокуратурата срещу доскорошния си ортак. На негова страна преминава и бившата жена на Пепи Еврото - Любена, което най-вероятно е вбесило бившия следовател и той е поръчал екзекуцията му. Още повече, че според слуховете напоследък между тях има и още по-близки отношения", обясни неофициално пред Lupa.bg полицейки източник.

Според мълвата в подземния свят, в дъното на скандала между тях все пак са основно пари. Говори се за около 20 милиона лева, които Пепи Еврото претендира, че Мартин Нотариуса му е задигнал след изчезването му. Няколко дни преди да бъде убит пред комплекса, в който има къща, Божанов е бил заплашен от избягалия в Дубай бивш следовател, но не взел заканата насериозно, твърдят още източници на Lupa.bg.