Сервитьорка роди син от Борис Дали, жена му е бясна

Третото дете на певеца се казва Калоян, отглеждат го в София

Шоу
17:13 - 07 Май 2024
9066
Сервитьорка роди син от Борис Дали, жена му е бясна

Борис Дали потвърди слуховете, че му се е родил трети син. Те плъзнаха във фолк средите в последните седмици, като според колеги на изпълнителя на хита „Пиян“, той упорито криел новината, че пак е станал татко. Причината – детето е от друга жена, а не от съпругата му Лили Станчева, с която се разделиха през пандемията и тя го напусна с двете им деца.

„Да, истина е – имам трето дете. Синът ми се казва Калоян, роди се на 10 април. Не е вярно, че го крия – най-близките ми хора знаят, дори почерпих подобаващо в едно заведение чак до сутринта. Просто това са много лични неща, не желая да присъствам в медиите с тях, а да говоря за песните си. Детето е голям сладур, много е контактен, но е кротичък – не ни буди през нощта, спи си, не плаче. Майка му също е много добре, всички сме си у дома“, заяви Борис Дали пред репортер на „Уикенд“. Той не пожела да уточни коя е новата жена до него, както и откога е с нея.

Според източник на „Уикенд“, след като се раздели със съпругата си, певецът има връзка със сервитьорка от столично заведение, започнала миналата пролет. Двамата с момичето няколко пъти се разделяли и след това се събирали. Миналото лято ходили заедно на море и през август тя забременяла. Тогава решили да задържат детето и да заживеят заедно като семейство.

Новата половинка на изпълнителя и бебето му живеят в апартамент в София, който Борис е взел под наем. Причината е, че в родния му Бобовдол живее бившата му половинка Лидия Станчева с двете му деца, на 18 и 11 години. Бившата му съпруга, с която успели да се разведат чак миналата година, била бясна от появата на третия син на Борис Дали, разкриват в бранша. Ако се вярва на мълвата, тя дори пратила доста злъчен есемес на мъжа, с когото живя цели 20 години и дари с 2 деца.