Сестрата на Бойко отказа плаж на Бали, за да изражда бебета

Банкерката Цветелина Бориславова поканила доктор Краси на екзотичен остров по женски

През ключалката
14:05 - 13 Август 2019
22137
Сестрата на Бойко отказа плаж на Бали, за да изражда бебета

Премиерът Бойко Борисов и Цветелина Бориславова отдавна не са двойка, но елегантната банкерка в известен смисъл си остана част от семейството на лидера на ГЕРБ. Шефката на „Българо-американска кредитна банка“ и каката на премиера д-р Красимира Иванова, са първи приятелки и дори мислели да прекарат лятната си ваканция по женски на о-в Бали, твърдят колеги на неонатоложката. Августовки наплив от родилки обаче накарал доктор Краси да се откаже от отпуската си.

Опитната лекарка, която е любимка на три поколения невръстни пациенти и завежда неонатологията в „Света София“, отдавна планирала ваканция с приятелката си, но в последния месец се оказало, че за дните в средата на август в болницата са планирани тройно повече раждания от обичайното. „Нещо страшно е, изглежда миналата година студентският празник на 8 декември е бил особено полов, защото августовските термини са незапомнено много“, шегуват се в болницата.

Бориславова отдавна е разделена с премиера, но остава първа дружка със сестра му

Сестрата на Борисов, която е известна работохоличка, зачеркнала плановете си за почивка, за да остане на поста си, въпреки примамливата оферта от Бориславова, която, разбира се, била готова да поеме всички разходи по дамската почивка.

Д-р Краси не веднъж е споделяла колко приятно си прекарва с Цветелина.През зимата двете се разходиха дои Дубай. „Тя е любимата ми компания, можем с часове да си говорим за живота, без да ни омръзне. Разхождахме се дълго, дълго по плажа, само двете“, разкавала д-р Иванова.

Сестрата и бившата половинка на премиера не пропускат възможност да прекарат време заедно, когато Бориславова е в България. У нас любими са им планинските преходи, които те също предприемат без присъствието на мъже, които да развалят душевния им комфорт.