Сестрата на Черната Златка пред Lupa.bg: Новото й гадже Киро е супер!

Изповеди
12:21 - 16 Август 2019
20144
Сестрата на Черната Златка пред Lupa.bg: Новото й гадже Киро е супер!

Сестрата на култовата плеймейтка Златка Димитрова - София, се свърза с редакцията на Lupa.bg, за да хвърли обективна светлина върху интимния живот на красивата бургазлийка. София засипа със суперлативи новия партньор в живота на Черната Златка - фитнес гуруто Кирил Танев и разказа интересни подробности около раздялата на Злати с бащата на детето й - Миро.

"Кирчо и Злати са заедно само от два месеца, така че не може да се твърди, че тя го крие от хорските очи. Просто връзката им е на съвсем начален етап, но им пожелавам нещата да тръгнат добре. Той е много свестен и възпитан мъж, разбира се с детето й и с всички от семейството. Майка ни също много го харесва", категорична е София.

Тя допълни, че бунгалото на Каваците, където Златка отдъхва заедно с отрочето си, не й е подарено от бившата й изгора Миро, а е семейна собственост, като двете са си поделили разходите по построяването му.

Якият мъжага Кирил Танев бързо влезе под кожата на семейство Димитрови

На нашия въпрос дали все пак Миро помага на сестра й и детето, което носи неговото име, София беше категорична, че бизнесменът е напълно изряден в отношенията си с плеймейтката. "Идва да се вижда с хлапето когато си поиска, никой не го е спирал. То все още е твърде малко, за да го взима за по-дълго време при себе си, но скоро и това ще стане", твърди София.

"Сестра ми всъщност не е тази мъжемелачка, която хората си представят, когато чуят името й. След раздялата с Мирослав имаше една кратка връзка, която не се получи и сега е с Кирчо. Двамата имат много общи интереси и прекарват доста време заедно, но за дълбочината на намеренията им един към друг трябва да питате тях", усмихва се сестрата на плеймейтката.

Скромното бунгало на сем. Димитрови на Каваците. Снимка: София Алексиева