Сестрата на Роналдо: Португалците са свикнали да плюят в чинията, от която ядат

Спорт
14:34 - 29 Септември 2022
2313
Сестрата на Роналдо: Португалците са свикнали да плюят в чинията, от която ядат

Сестрата на суперзвездата на Португалия и Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо – Катя Авейро, защити футболиста след призивите от страна на множество медии и фенове Роналдо да бъде оставен на скамейката за мача срещу Испания в Лигата на нациите („мореплавателите“ го изгубиха с 0:1 и така не успяха да се класират за финалната четворка на турнира).

Тя написа гневен пост в Instagram, в който написа: „Той има на своя страна семейството си и тези, които го обичат. Те винаги ще бъдат до него, независимо какво става. Но това, което се случва в момента, изобщо не ме изненадва. Португалците са свикнали да плюят в чинията, от която ядат. Винаги е било така. Затова, когато някой се измъкне от пепелта и промени манталитета, това пречи... Винаги ще бъдем с теб, кралю мой. Бъди спокоен“.

„Нужно е да подаваме ръка на тези, които винаги са давали всичко от себе си за Португалия. Португалците обаче са болни, дребни, бездушни и вечно неблагодарни. Този човек е на колене и няма кой да му подаде ръка. Това е жестоко. А той винаги е давал толкова много и продължава да дава. Този човек се казва Кристиано Роналдо и той просто е най-добрият играч в света“, допълва Катя Авейро.