Сестрата на Стоичков се пусна по бански (СНИМКИ)

През ключалката
12:00 - 28 Август 2019
25039
Сестрата на Стоичков се пусна по бански (СНИМКИ)

Петя, по-малката сестра на Христо Стоичков, се пусна по бански. Прехвърлила половин век мадама позира от плаж край Варна. Според коментарите в социалните мрежи сестрата на Камата забива в земята доста по-млади от нея със стройното си тяло.

Разголените фотоси са заснети на частния плаж пред нов баровски хотел, превърнал се в любим на цяла плеяда фолкпевици. Цените на нощувките в него започват от 700 лева за лукс стая. Сестрата на Модерния ляв върти солиден бизнес, затова си позволява и почивки като кралица, убедени са клюкарите.

Докато Петя обикаля плажовете, батко ѝ остана без ваканция. В началото на лятото Христо Стоичков се върна от Америка у нас по случай 25-годишнината от легендарното лято през 1994 г., останало завинаги в сърцата на запалянковците и в българската футболна история.

Феновете му в шест наши града имаха възможност да се срещнат лично със звездата и да чуят неописани истории от Мондиал 1994 г., както и да се докоснат лично до Златната топка, която Стоичков носеше със себе си.

Майката на Христо - Пенка, брат му Цанко и Петя Стоичкова участват в управлението на футболния клуб на Ясно поле. Леля Пенка се води почетен президент и не пропуска мач на отбора, като дори си осигурява транспорт, за да гледа и гостуванията на храбрия селски тим.