Севделина отвърна: Да, познавам Божков, аз му уредих среща с шефа на Би Ти Ви

Пиарката на Борисов бясна на изгнаника, че ползва личните си отношения за защитна теза

Политика
10:42 - 06 Юни 2020
9844
Севделина отвърна: Да, познавам Божков, аз му уредих среща с шефа на Би Ти Ви

Шефката на пресцентъра на Министерския съвет Севделина Арнаудова отвърна на "удара" на изгнаника в Дубай Васил Божков, като призна, че се е срещала с него, но това били лични отношения и нямали нищо общо с държавността.

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза", написа Арнаудова. 

Тя застреля директно хазартния бос с думите:

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV! И Вие #БъдетеЗдрав