Sex списъкът на Татяна от „Сървайвър”

Фолкаджийката 20 години се опитва да стане звезда, но така и не може да пробие на музикалната сцена

Нещо за четене
11:16 - 05 Май 2023
193678
Sex списъкът на Татяна от „Сървайвър”

Фолкаджийката Татяна години наред се бори да пробие на голямата музикална сцена и да извади хит, но без успех. Брюнетката изгрява на музикалния подиум през 2002 г. - преди точно 21 години, но и до днес няма разпознаваема и запомняща се песен.

Татяна Къцова е родена на 17 юли 1978 г. в гр. Съединение. На младини отива в „Пайнер”, където е и до днес. Иска ни се да изброим най-запомнящите й песни, но просто няма такива. Брюнетката стана актуална покрай влизането си в шоуто „Сървайвър”, където още на старта даде заявка да бъде една от финалистките в състезанието. Татяна успява да си спаси кожата благодарение на Благой Георгиев и коалицията, която направиха популярните лица в шоуто.

Предаването напуснаха доста по-силни психически и физически мъже и жени, но Къцова все още е там. Нейната роля е да пере гащите на Благо Джизъса. Преди „Сървайвър” никой не се интересуваше от мръсното бельо на футболиста, но от няколко седмици то се превърна в тема №1. Актрисата Снежана Макавеева първа се зарови в бельото на Джизъса в „Сървайвър“ и без свян съобщи какво е открила. „Татяна пере гащите на Благо!“, изцепи се блондинката на племенен съвет, като така засегна и спортиста, и фолк певицата.

„Освен че пера гащите, правя още много други неща! Грижа се за дрехите на цялото племе! Мога и да готвя, и да мета, и не се срамувам от това. За разлика от някои жени, нашите мъже винаги са приветливи и изглеждат добре!“, озъби й се в отговор Татяна.

Конфликтът между двете амбициозни жени избухна преди месец и до днес не е стихвал. В шоуто най-голямата опора на певачката е Джизъса, който брани бившата си любовница от нападките. „Ние гледаме на злото да не отговаряме със зло. В Библията пише – ако те ударят по едната буза, подай и другата“, обяснява се набожникът с ослепително бяла усмивка.

Благо Джизъса и Татяна – винаги двама, винаги

Както стана ясно, двамата са били интимни преди години. Слухове за техните отношения се появяват още през 2018 г. По това време Благой е прясно разведен, бракът му с рускинята Есмер Омерова завършва с жесток скандал, а футболистът се прибира окончателно в България. С Татяна няколко пъти са засечени заедно в столични дискотеки. Брюнетката отрича да имат връзка, но не крие симпатиите си към мачото.

„Благой Георгиев е мой добър приятел, когото харесвам като мъж, но няма нищо между нас. Излизаме в обща компания, забавляваме се и това е”, обясни тогава певицата, която дори сама публикува тяхна обща снимка в опасна близост, но по-късно я изтри. Секс аферата им продължава няколко месеца и се разделят като приятели, а бившият футболист се залюбва със Златка Райкова.

Фолк дивата описва себе си като безкомпромисна, силна, безстрашна и с достойнство, като твърди, че се стреми по всякакъв начин да допринесе за успеха на племето и съотборниците си. По-голяма част от тях явно не го оценяват и постоянно й се подиграват за гащите на Благой.

„Сървайвър” е мисията на живота ми, след като вече имам мисия като жена и най-вече да бъда майка”, сподели Татяна в риалити формата. Чалгаджийката има един пораснал син, който се казва Атанас и е на 23 години.

„Моята най-красива приказка си ти, Атанас Къцов! Всичко започна преди години, в деня, в който ти се появи. Едно малко човече от плът и кръв, което плачеше и още не осъзнавах, че аз съм те родила. Невръстните 20 години преобърнаха живота ми, а майчиното чувство толкова силно се изрази, че вече знам, че е завинаги. Много често хората си правят равносметка за отминалата година. Днес аз направих моята, за моя живот. Онова крехко и мъничко човече, което друсах по цели нощи, онова мъничко и крехко човече, което не искаше да се отделя от мен и ме държеше толкова силно за ръката и ми повтаряше: „Мамо, няма да ме пускаш!”. Онова мъничко и крехко човече, заради което имах безброй безсънни нощи в отглеждането и възпитанието му. Той вече е истински мъж. Надявам се, че съм твоята най-добра МАМА и пример, а знай, че аз съм най-щастливата майка с дете като теб. Сбъдвай всяка твоя мечта и знай, че аз винаги ще съм до теб синко! Обичам те!” – написа изпълнителката в социалните мрежи преди година, когато наследникът й стана на 22 лазарника. Атанас беше студент във Военноморското училище във Варна със специалност „Корабоводене“, но е прекъснал, а вече се занимава с брокерство.

Преди 7 години Татяна се разведе с мъжа си и оттогава смени няколко заможни господа, част от които на преклонна възраст. Певицата се разведе със съпруга си, след като го хвана в изневяра с 20-годишна девойка. Семейството изкара заедно 18 години.

„Винаги съм била искрена и съм показвала всичко, което се случва около мен. Преди няколко години моят съпруг ми изневери и като един нормален и разумен човек прецених, че всеки може да сгреши и е редно да простя. След известен период от време отново ми се случи нещо такова... Поисках от мъжа си да има един почивен ден в седмицата, в който да бъдем истинско семейство. При което той ми даде ултиматум, че трябва да престана да пея, ако сме заедно, и т.н. Много интересно, че по същото време, докато е искал това нещо, той вече има друг човек до себе си, което страшно много ме нарани, огорчи и разочарова...”, разкри преди време Татяна.

Новината за развода дойде изненадващо, защото в публичното пространство изпълнителката винаги е говорила, че се радва на огромно семейно щастие и любов. Оказва се обаче, че е имало тежки моменти, които тя умело е прикривала. Татяна посвети песен на неверния си мъж, но парчето така и не стана хит.

След развода брюнетката изкара няколко кратки афери с млади красавци, сред които и с Благо Джизъса. Малко по-късно певицата се залюби със заможния варненец Иван Гочев. Връзката им се пазеше в тайна малко повече от година, но през 2020 г. за първи път разкриха публично за тяхната любов.

„Любовта за мен винаги е била най-голямата сила. Ако един човек може да обича и да дава любов, значи, че е удовлетворен и реализиран във всяка област от живота си. С човека до мен сме заедно от година. Разбира се, че понякога е имало и недоразумения, но точно тези леки спънки са ни давали възможността да оценим колко сме си нужни един на друг и какво означава единият за другия. Моята мисия е любов и съм щастлива, че мъжът до мен ми я показва ежечасово. Когато чуваш, че си любовта в живота на мъжа, когото обичаш, това ти дава криле. Когато мъжът до мен иска преди всичко аз да съм щастлива и спокойна, значи това е онзи мъж, за когото съм мечтала като дете” – сподели влюбената Татяна.

Оказа се обаче, че тя не е единствената в харема на богаташа, който по същото време е имал отношения и с Мара Отварачката. 

Певицата имаше връзка със заможния варненец Иван Гочев

Изпълнителката на „Да сме квит” беше зарязана от Гочев и страдаше за разлъката, но се съвзе и се хвърли в обятията на мачото Добромир Добрев, който после се залюби с кака си Глория. Днес сърцето на Татяна е свободно и очаква мъж, когото ще заплени.