SEX тактика: Поли на Благо не стои на сухо, хвана си младо лъвче

Бившата жена на Джизъса отиде умишлено с новото си гадже на о. Тасос, където често ходи и той

Шоу
21:43 - 31 Август 2023
8486
SEX тактика: Поли на Благо не стои на сухо, хвана си младо лъвче

Бившата съпруга на Благой Георгиев - Полина, също не жали за проваления си брак с футболиста, ами е намерила любовта. След шумния развод Джизъса бързо се уреди с нова изгора и се хвърли в леглото на щерката на Ванко 1 Ивана Главчева. Полина отричаше всякакви връзки, които й бяха приписвани в последните месеци. Е, ето че и тя вече е в отбора на обвързаните.

Макар и да не е обявила новия си мъж, Поли е на ваканция с изгората си в Гърция. Това потвърдиха няколко близки приятелки до брюнетката пред столичен таблоид. Двойката обикаля популярния остров Тасос. Любопитно е, че там често ходи и Благой Георгиев, тъй като има приятел, който стопанисва няколко хотела. Най-вероятно бившата съпруга на Джизъса умишлено е заминала също на Тасос, за да го дразни с новото си сексуално завоевание, коментират пред Lupa.bg приятели на сексапилната брюнетка. Преди няколко седмици Джизъса бе на острова заедно с настоящата си половинка Ивана Главчева.

Самата мацка сподели в Инстаграм романтичен кадър от колата, докато пътуват из южната ни съседка. Преди това тя показа и бяла роза, подарена й от гаджето. Засега Поли пази в тайна името на мачото, който е пленил сърцето й.

Според запознати връзката на велинградската милионерска наследница с мъжа до нея е от няколко месеца. Този път Поли се хваща с далеч по-млад от Благой. Новият на брюнетката бил от заможно семейство и бил целеустремен и преследвал мечтите си. Още след раздялата си с Георгиев Поли се зарече, че никога повече няма да се отдаде на доста по-възрастен от нея, защото такава връзка била обречена.

Припомняме, че бракът на Благой и Поли продължи близо година. Двойката се врече във вечна вярност на 25 юни. Точно един ден преди бракът им да навърши година обаче, бившият футболист и победител от "Сървайвър" подписа развода.