SEXBOMB: Лиа от "Ергенът" си напраска мощен силикон

Красивата столичанта избухна с подобрен бюст за Коледа, но ще радва само един мъж с него

Нещо за четене
16:48 - 05 Януари 2024
4241
SEXBOMB: Лиа от "Ергенът" си напраска мощен силикон

Една от участничките във втория сезон на "Ергенът" - Лиа, направо разцъфтя! Красавицата си е напраскала мощен силикон в бюста и разпалва мъжките фантазии. Уви, на яката цица ще може да се радва единствено настоящото й гадже, тъй като мацката е в сериозна връзка. Интервенцията е била направена малко преди Коледа в столична клиника, научи Lupa.bg.

Столичанката не успя да се пребори за сърцето на пианиста Евгени Генчев, но броени дни след излизането си от риалити формата афишира любовна връзка с млад мъж и дори показа годежен пръстен в ефир с обяснението, че искрата пламнала по време на снимките на предаването.

Лиа през лятото на 2023 г. и сега, малко преди Коледа. Разликата в бюста е умопомрачителна

След края на излъчването на шоуто Лиа заживя със своя годеник и с двете им кучета. "Щастливи сме заедно", казва Лиа.

Амбициозната дама е писателка на любовни романи и мечтае да сътвори бестселър, който да бъде преведен в целия свят. Но докато успее да пробие в света на литературата, работи като оценител на недвижими имоти в семейната фирма.

Ергенката пише първия си роман на 21 години, но го пази в тайна дълго време. Преди да се престраши да покаже творбата си, Лиа търси контакт с изявени писатели на любовни романи, които да кажат мнението си за това какво е написала. Едва след като получава тяхното одобрение, търси издател. Така през 2020 г. на пазара излиза книгата й „Маскарад“. Уви, тя не се продава особено добре, но това не обезкуражава дамата. Лиа смята, че любовните романи са най-подходящият за нея жанр именно заради романтичната й натура. В момента тя пише нова творба, която е планирала да издаде през пролетта на 2024-а.

Младата писателка с тайнствения си приятел, който се радва на мощната й силиконова гръд