Шамарът на Уил Смит влезе в гей порно пародия

Индустрията за възрастни реагира светкавично на изцепката на холивудската звезда

Нещо за четене
22:40 - 29 Април 2022
5188
Шамарът на Уил Смит влезе в гей порно пародия

Шамарът, който Уил Смит отвъртя на Крис Рок на церемонията по връчването на Оскарите, вече е увековечен в гей порно пародия.

Водещо порно студио, адресирано към любителите на мъжки ласки, вкара сюжета в най-новата си продукция. Историята (да, порното също разчита на сценаристи, с доста развинтена фантазия при това) започва с това, че водещият на “гей церемонията” си прави шега с един от номинираните актьори, набеждавайки го за “прикрит хетеро”. Пред погледа на “шашардисаната” му (естествено) половинка номинираният изскача на сцената и отвъртява звучен шамар на водещия — досущ като на истинската церемония на Оскарите преди месец.

Но, както може и да се очаква, двамата по-късно изглаждат отношенията си в съблекалнята, като в ролята на “омиротворител №1” влиза внушителната по размери и екстравагантна на вид награда “Златно дилдо”. 

Останалото не е нито за разказване, нито за показване...

Само месец отне на индустрията за възрастни да направи секс пародия, провокирана от слабия ангел на звездата Уил Смит

На 27 март т.г. Уил Смит шамароса пред пълна зала водещия на Оскарите след неуместния му коментар за оплешивяването на брачната му половинка Джада Пинкет.

След като Смит удари комика Крис Рок на Оскарите, той се превърна в гореща тема в медиите и социалните мрежи

53-годишният Смит, който явно иска да забрави за неприятния инцидент, помоли за помощ експерти в рехабилитационна клиника за известни личности, които да му помогнат да се справи с проблемите, свързани със стреса. Източник твърди, че това е опит да се вземе в ръце, за да спаси в момента несигурната си кариера и репутация.

Задявката на гей порно студиото с Уил Смит не е случайна, коментират клюкари от другата страна на Атлантика.

От години под сурдинка се разнасят слухове, че всъщност Уил Смит е гей в реалния живот.

Брачната му половинка Джада пък обяви, че е пристрастена към секса. През 2005 г. Уил Смит споделя за Daily Mail, че той и съпругата му споделят сексуалните си желания един на друг, дори ако включват някой друг.

Джада Пинкет казва в интервю за Huffington Post през 2013 г.: „Винаги съм казвала на Уил — можеш да правиш каквото си поискаш, стига да можеш да се гледаш в огледалото и да си добре“.

Според слуховете връзката на Уил Смит с актьора и бивш баскетболист Дуейн Мартин е доста по-различна от приятелство, но и двамата категорично отричат ​​да са гейове