Шеф Ангелов побесня и прекръсти "Хелс Китчън"

Стефани изхвърча от кулинарното риалити

Топ
22:06 - 17 Април 2024
47950
Шеф Ангелов побесня и прекръсти "Хелс Китчън"

Поредна напрегната вечер в "Хелс Китчън". "Червената" и "синята" кухня се справяха зле с поръчките на клиентите в ресторанта и това ядоса много шеф Виктор Ангелов.

Той първо побесня заради веган поръчката от ВИП масата, където бяха членовете на групата Д2. Една от манджите бе изключително солена и бе потърсена отговорност от ръководещата кухнята Стефани. Тя разкри, че грешката е на Симона и след малко отиде и изсипа цялото ястие върху нея.

После се скара на всички, че идеите им за веган гозби не са добри и скочи на Никол, която се бе скарала на Симона. Каза им да спрат работа, да зарежат всичко поръчано досега и да направят 50 порции бъркани яйца.

След това отиде в "синята" кухня и се ядоса на приготвено от Сарамандов ястие, тъй като забравил да сложи сол. Заради това каза и на тях да спрат работа. "Вие сте катастрофа. Вие сте дъно. Искам от вас 50 порции бъркани яйца", развика се шефът.

След това се извини на клиентите, че няма да получат поръчаното от тях, а само яйца и обяви, че тази вечер прекръства ресторанта: "Ще сме Egg`s Kitchen (бел.прев. кухнята на яйцата), вместо Hell`s Kitchen (кухнята на ада)".

Скандалите продължиха и Ангелов каза на Стефани да реши кого измежду Никол и Чоткин да изгони от кухнята. Тя избра мъжа от село Червен брег, който изключително много се ядоса.

Изненадващо в коридора към общежитието го чакаше шефът, който го накара да седне и да му обясни какъв е проблемът. След като чу доводите му Ангелов го върна в кухнята.

Вечерта завърши лошо за Стефани, която беше изгонена от кулинарното шоу.