Шеф Манчев празнува Нова година с известна фолк певица

Анелия от години е изключително близка със сегашната изгора на топ готвача

През ключалката
10:00 - 03 Януари 2024
159809
Шеф Манчев празнува Нова година с известна фолк певица

Шеф Иван Манчев е посрещнал Новата година в компанията на хитова фолк звезда. Но не на нейно участие, а са били в обща компания. Това издаде самата певица със снимка в социалните мрежи.

Водещият на "Черешката на тортата" и "Кошмари в кухнята" е в приятелски отношения с фолк певица покрай половинката си Ива Бека. И се наложило двойката да празнува с певицата и нейния нов любим.

Става въпрос за певицата Анелия, която от години е изключително близка със сегашната изгора на Манчев. А изпълнителката на "Погледни ме в очите" бе в компанията на своя годеник Любомир Захаринов.

Двете двойки са посрещнали 2024 г. заедно, като Анелия за първи път не работи на тази дата. Досега винаги е гледала да хване даже по две участия, тъй като хонорарите са двойни. Но Любо ѝ угажда на всички капризи и сега не ѝ се налага да работи за пари. Поемала по няколко участия на месец, предимно за удоволствие, но пред познати заявила, че със Захаринов искат да имат дете и ако това се случи ще преустанови изявите си в нощните клубове.