Шеф Манчев проговори за жената до себе си

Нещо за четене
12:31 - 09 Май 2022
6764
Шеф Манчев проговори за жената до себе си

Шеф Иван Манчев призна, че е щастлив с рекламната експертка Ива Бека. Готвачът, който преживя развод с дългогодишната си съпруга, от която има две деца - син и дъщеря, както и бърза раздяла с майката на втория си син, е загърбил тежките раздели и се наслаждава на чувствата си към блондинката.

„Имам страхотна любов до мен, с която се разбирам прекрасно. Изключително съм щастлив, че се запознах с нея. Тя ми носи вдъхновение и удовлетворение. Всичко това, което ми се случва е и благодарение на душевния мир, който имам вкъщи. Връзката ни се разви постепенно. И двамата сме имали истории, които са ни носили разочарования. С времето установихме, че си приличаме и нещата се случиха.
Много е важно жената вкъщи да умее да създава уюта. Готвенето не е най-важното, а по-скоро човек да те разбира. Това е сърцето на едно добро съжителство. Когато всеки уважава границите на другия. Пътуваме много, имаме много приятели" - призна в телевизионно интервю най-големият Дон Жуан сред готвачите.

Шеф Манчев сподели пред Деси Банова-Плевнелиева, че не очаква от децата си да го наследят в професията, а ще им предостави право на избор на къде да поемат в живота.

"Искам децата ми да тръгнат по собствения си път. Този, който им е приятен и им носи удовлетворение. Това, че аз се занимавам с тази професия и с всичко, което правя, не означава, че трябва да тръгнат по моя път".