Шейх милиардер умря в дива секс оргия с мъже и жени

Нещо за четене
13:22 - 04 Юли 2019
10590
Шейх милиардер умря в дива секс оргия с мъже и жени

Див и разюздан групов секс, гарниран с "наркотици висок клас" изпива силите на арабски принц милиардер и го убива, тръбят от няколко дни таблоидите във Великобритания. Престолонаследникът на емирство Шарджа - Халид бин Султан ал Касими, е открит мъртъв в луксозен апартамент в Централен Лондон, пишат в. "Сън" и "Дейли Мейл". По настояване на емирството случая е засекретен, но въпреки това до медиите в Англия стигат втрещяващи подробности.

Официално не се съобщават никакви причини за смъртта на 39-годишното величие от петролната пустиня. В лаконичното съобщение на фамилията се посочва, че той е загинал при нещастен случай. Тялото е транспортирано до Шарджа, къето властите организират внушително погребение. Обявен е и 3-дневен траур.

Шейхът със свой близък приятел - Мариано Виванко, който страда за него в социалните мрежи

Злите езици шушукат пред медиите, че принца не е починал от естествена смърт, както се опитват да внушат властите в Шарджа. Негови понати докладват, че султана е любител на брутални сексуални партитата с елитни проститутки, атлетични мъже, шампанско и много кокаин. Именно на такива занимания се отдава шейхът в понеделник срещу вторник през нощта, когато умира. Тялото му е намерено чисто голо на сутринта.

Според таблоидите, по време на оргията в жилището е имало 7 души - 2 жени, елитни проститутки, и петима мъже, някои от които също са специално наети за дръзки сексуални подвизи. Публична тайна в Лондон е, че принц Халид бин Султан ал Касими е бисексуален и в Европа се отдава на сексуални забавления, които в емирството няма как да практикува - там подобни волности се наказват тежко.

Емирството Шаржа се намира съвсем близо до Дубай. То е 3-отото по богатство в ОАЕ

Полицията разследва обстоятелствата, но засега няма арестувани по случая. Ясно е, че милиардерът е поел огромно количество наркотици - кокаин и кристали, примесени с шампанско и водка, а от изтощителен секс с мъже и жени сърцето му го е предало. 

Принцът обира овации на модно ревю, на което е представил новата си колекция

Принцъп милиардер се занимава с мода. Той има собствена дизайнерска къща, която продава ефектни мъжки тоалети на младите араби. Бизнесът му върви впечатляващо добре и неотдавна отвори бутици в Париж и Лондон.

Баща му - султан Мохаед ал Касими, идва на власт през далечната 1972 г. и от тогава управлява с твърда ръка емирството Шарджа. Това е вторият син, който той губи. През 1999 г. големият му син издъхна също от наркотици - тогава го уби свръхдоза хероин.