ШОК: Филип Киркоров прекара Св. Валентин с... жена

Нещо за четене
13:36 - 18 Февруари 2022
7577
ШОК: Филип Киркоров прекара Св. Валентин с... жена

Руската естрадна звезда Филип Киркоров не престава да удивлява феновете си. Последната „бомба“, която хвърли певецът, породи слухове относно личния му живот. Екссъпругът на Алла Пугачова публикува в социалните мрежи загадъчна снимка от 14 февруари, на която си вижда, че е в компанията на руса дама. Това провокира интереса на почитателите на Филип, които излязоха с куп догадки коя е мистериозната девойка. По-късно стана ясно, че това е ексцентричната тв водеща Ксения Собчак, която е просто добра приятелка на Киркоров.

Личният живот на изпълнителя отдавна вълнува руската публика. Самият той обаче твърди, че единствената и най-голямата му любов е била и си остава Пугачова. Самата тя е щастливо омъжена за шоумена Максим Галкин, който е с 27 години по-малък от нея, и двамата отглеждат близнаците Лиза и Хари. По ирония на съдбата именно Киркоров запознава Алла с шоумена още по времето, когато били заедно. За разлика от примата на руската естрада, Филип така и не се ожени след развода им. За да се сдобие с наследници, той дори прибягна към помощта на сурогатна майка. Самият Киркоров признава, че след Пугачова не може да намери друга достойна за любовта му дама.

Преди време той изля носталгията си към Алла в социалните мрежи. Певецът тъгува за времената, когато беше щастливо женен за певицата. Това стана видно от страницата му в Инстаграм, която той преди време буквално заля със снимки, датиращи от 1998 г. Тогава бракът на Алла и Филип беше в разгара си и те бяха лудо влюбени. На един от фотосите Киркоров е на концерт със знаменития си бял костюм, в който от сцената се обясни в любов на Пугачова, която в това време тайно го гледа от балкона на залата. Видеокадрите от тази сърцераздирателна сцена помнят всички граждани на постсъветското  пространство. Алла и Филип се ожениха през март 1994 г., след неговите дълги и упорити опити да спечели сърцето й. Те сключиха брак по време на турнето си в Санкт Петербург, като паспортите им бяха връчени лично от тогавашния кмет на северната руска столица вече покойния Анатолий Собчак.

Интересен е фактът, че в документа за самоличност на примата Киркоров е записан като съпруг в графата „Деца“, тъй като в графата „Семейно положение“ вече нямало място. Бракът на Алла и Филип продължи 11 години, като и до днес двамата си остават добри приятели. Пугачова има зад гърба си 5 брака, 4 развода и 2 венчавки.