Шок! Главният архитект на Елин Пелин брутално отвлече дъщеря си (ВИДEО +18)

Крими
13:36 - 31 Юли 2020
10456
Шок! Главният архитект на Елин Пелин брутално отвлече дъщеря си (ВИДEО +18)

Брутално видео с отвличането на детето си публикува във Фейсбук отчаяна майка. На охранителната камера пред дома й се вижда как бившият й съпруг грабва от нея и родителите й невръстното момиченце, което не спира да пищи. 

Жената се казва Катерина Игнатова и твърди, че от два месеца мъжът държи и другата им дъщеря, която е на 4 години. На кадрите се вижда бащата, който е главният архитект на Община Елин Пелин, Борислав Кръстев.

Той буквално изтръгва от ръцете на майката изпадналото в шок малкото дете.

Ето какво пише жената в профила си във Фейсбук към видеото:

От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция.

Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря.

Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.). Коментарите оставям на вас!