ШОК! Ходжа бие дядо с колело, одраскал му колата (ВИДЕО)

Бруталната пътна агресия се разиграва в центъра на Казанлък вчера

У нас
16:26 - 11 Юни 2019
3295
ШОК! Ходжа бие дядо с колело, одраскал му колата (ВИДЕО)

Казанлъшкият имам Мехмед Мехмедов цъфна на потресаващи любителски кадри, на които се вижда как сваля с удар от колелото му възрастен мъж, защото щял да одраска колата на духовника. Велосипедистът е повален под гумите на минаващ в този момент автомобил, който за щастие се движи с бавна скорост и спира навреме. Бруталният инцидент е заснет от очевидеца на случката Иван Николов.

Случаят с жестоката пътна агресия се е случил вчера в района на централния пазар в китното градче, а Николов разпространи кадрите в социалните мрежи. Младият мъж не само се намесва в защита на велосипедиста, но и заснема цялата случка и подава сигнал в полицията.

Възрастният колоездач се движи бавно по пътя в непосредствена близост до паркиралите на паркинга автомобили. Губи равновесие и залита към спряла бяла Мазда, в която в този момент се намират мъж и дете. Мъжът мигновено изскача от колата и без никакво предупреждени удря велосипедиста и го поваля на улицата - под гумите на минаващо в този BMW. Следва разправия. Според агресора колоездачът бил пиян и "удря колата" му. Самият колоездач видимо не е пострадал от инцидента.

В последствие местни хора разпознаха в собственика на Маздата духовник от казанлъшката джамия. В действителност - това се оказва бившият имам Мехмед Мехмедов, нашумял преди години с разкритията си за проповядване на радикален ислям в храма. В знак на протест срещу тези проповеди тогава Мехмедов влезе в джамията въоръжен с пистолет и нож.