ШОК! Клоун изскача в тъмното срещу колите

Изпял песен и се шмугнал обратно в храстите

Новини
15:55 - 22 Октомври 2019
3573
ШОК! Клоун изскача в тъмното срещу колите

Неприятни моменти преживяват шофьорите, които пътуват вечер по пътя между Хасково и Свиленград. От известно време човек с маска на клоун изскача по тъмна доба, хвърля се към автомобилите и изкарва акъла на водачите. Десетки граждани вече са сигнализирали за "съществото", което ги плаши в тъмното, а снимка на страшния клоун се завъртя и в социалните мрежи.

По разкази на свидетели страшилището се криело в храстите и дебнело колите. Когато превозно средство наближи, клоунът се хвърлял към него и започвал да ръкомаха. Шофьорите буквално си изкарвали акъла от неочакваната поява на клоуна в тъмното и скачали на спирачките, за да не го ударят. Шокът им се увеличавал, след като видели за какво става дума, и тогава с мръсна газ изчезвали от ужасяващата ситуация.

При една от случките шофьорът все пак събрал смелост, спрял и слязъл да провери за какво става дума. Тогава клоунът му изпял песен и се шмугнал обратно в храстите. Според информация в регионалните медии преди време на същия път отново имало преоблечен човек, но с маска на прасе.

"Пътувах точно преди година по същия път. Тогава пред нас изведнъж се появи мъж. Той носеше маска, но не на клоун, а на прасе. Заобиколихме го и подминахме. Малко след това се разминахме с друг автомобил. Обърнахме, за да го догоним и да го предупредим, но караше бързо и не успяхме. В обсега на фаровете забелязахме маскирания, легнал по средата на шосето. Когато го наближихме, опита се да ни замери с нещо, вероятно с камък", гласи разказ на свидетели.