ШОК: Само батерията на душа в апартамента на болница "Лозенец" струва 1500 лева (СНИМКИ)

Половината обзавеждане е изнесено, но честърфийлд гарнитурата гони 10 бона дори на старо

Политика
22:30 - 09 Юни 2023
26125
ШОК: Само батерията на душа в апартамента на болница "Лозенец" струва 1500 лева (СНИМКИ)

Суперлуксозният тайнствен апартамент, открит на последния етаж на болница Лозенец в София, може да осигури бюджета на лечебното заведение за поне година напред. Пентхаузът-фантом, за който тече разследване, се проучи след журналистическо разследване на Нова телевизия. 

А справка на Lupa.bg след детайлен преглед на излъчените кадри разкрива, че само батерията на душа - смесителят в банята с джакузито, вложен в интериора на жилището от 500 квадрата, струва... 1500 лева. 

Суперорнаментиката ювелирна изработка трудно може да се открие в обичайните магазини за интериор на баня, а само по поръчка. 

Въпреки че голяма част от лукс обзавеждането е изнесена, както се видя и в репортажа, в апартаментчето продължава да "събира прах" честърфийлд холна гарнитура от естествена кожа, чиято цена дори на старо гони 10 бона. 

Бюрата, гардеробите и шкафовете са от масивна дървесина, предполагаемо череша. Фаянсът, гранитогресът и другите настилки също са глътнали немалка сума. Освен с тоалетна чиния с амортисьори, тайнствената бърлога разполага и с хидромасажен панел на душа, биде и сауна за четирима. 

Вижте повече в галерията: