ШОК! Това Алисия ли е?

През ключалката
21:15 - 22 Ноември 2020
22006
ШОК! Това Алисия ли е?

Гостуването на фолк дивата Алисия в сутрешния съботен блок на Нова ТВ шокира почитателите й, които отдавна не са я виждали на живо заради затварянето на дискотеките и чалга клубовете. Ася от Вакарел, както е известна още бившата половинка на Валери Божинов и Ники Михайлов, изглеждаше покъртително - като запусната лелка, току-що наложила бидона с кисело зеле.

Фолк певицата винаги е имала претенции да бъде изискана дама, но не винаги покрива високите изисквания, които сама си поставя. В последно време сякаш любовта към храната надделява над желанието на Алисия да изглежда безупречно. Изпълнителката на "Мой" се е ошишкала както никога досега, а лицето й е състарено и подпухнало.

Най-често на помощ й идват програмите за коригиране на снимки, но на живо в ефир мисията е в пъти по-сложна, колкото и да са опитни гримьорите на Нова ТВ. Особено много коментари пък предизвика прическата на Алисия в стил "разплетена кошница", която едва ли може да бъде оправдана с ранния сутрешен час на телевизионната й изява.