Шок в Lupa.bg! ЦСКА разкарва Крушчич, търсят нов треньор

Последните събития при червените ще костват главата на сърбина

Спорт
17:57 - 10 Декември 2019
2645
Шок в Lupa.bg! ЦСКА разкарва Крушчич, търсят нов треньор

Колелото на "Армията" не спира да се върти и то със страшна сила. След нова година ЦСКА отново ще е с друг треньор, научи Lupa.bg. Червените ще се разделят със сърбина Милош Крушчич, който води отбора в последните мачове, след като замени на поста Люпко Петрович.

Домакинският двубой с Дунав на 14 декември ще бъде и лебедовата песен на сърбина. 

Последните събития и резултати на армейците са обърнали палеца надолу, т.е. присъдата е ясна. ЦСКА не успя да бие у дома Лудогорец, който беше без доста титуляри, след това спечели с мъка визитата си на Арда в Кърджали за Купата, а срещу същия противник, но този път в Пловдив, завърши безлично 0:0, което отдалечи 31-кратните шампиони още повече от титлата. 

Расисткият скандал с Отабор, брожението в съблекалнята и натискът от голяма част от феновете за треньорска смяна, са предначертали бъдещето на Крушчич. 

За треньорска рокада загатна днес и Димитър Пенев. Стратега заяви, че няма нищо странно в подобно действие, особено ако отборът не върви. 

Почти сигурно е, че треньорът ще е българин, тъй като на фенове и ръководство им е писнало вече от експерименти. Ще се търси млад специалист, който да внесе свежест. Със сигурност няма начело да застава пак Добри Митов. Стойчо Младенов, който публиката толкова много иска, съще не е вариант, тъй като той си работи по селекцията в Кайсар. Много малък вариант е Миодраг Йешич, който наскоро беше уволнен от клуба си в Африка.