ШОКИРАЩО: Канада се готви за Covid-21 – много по-заразен и смъртоносен

Общество
09:30 - 16 Октомври 2020
22593
ШОКИРАЩО: Канада се готви за Covid-21 – много по-заразен и смъртоносен

Теч на документи с непотвърдеа достоверност изправи на нокти Канада, след като се оказа, че премиерът Джъстин Трюдо се готви за нова вирусна атака на мутиралия Covid-19.

Новата гадост е наречена Covid-21 и се очаква да бъде много по-заразна и смъртоносна от настоящия коронавирус.

Според публикация на The Canadian report, докладът е оповестен от член на Либералната партия, гневен от бъдещето, което се очертава пред северноамериканската държава.

Планът на Джъстин Трюдо бил следният, гласи конспиративният текст:

- Нова фаза на блокиране на градовете, като се започне първо с големите метрополиси и постепенно се разширява навън. Очаква се до ноември 2020 г.

- Ускорено изграждането на изолационни съоръжения във всяка провинция и територия. Очаква се до декември 2020 г.

- Ежедневно новите случаи на COVID-19 ще надхвърлят възможностите за тестване, включително увеличаване на смъртните случаи, свързани с COVID. Очаква се до края на ноември 2020 г.

- Пълна и пълна вторична блокада (много по-строга от ограниченията за първата и втората фаза). Очаква се до края на декември 2020 г. - началото на януари 2021 г.

- Реформа и разширяване на програмата за безработица. Очаква се до януари 2021 г.

- Прогнозирана мутация на COVID-19 и/или коинфекция с вторичен вирус, наричан COVID-21, водеща до трета вълна с много по-висока смъртност и по-висока степен на инфекция. Очаква се до февруари 2021 г.

- Ежедневните нови случаи на хоспитализации от COVID-21 и смъртни случаи, свързани с COVID-19 и COVID-21, ще надхвърлят капацитета на медицинските заведения. Очаква се през януари-февруари 202-а.

- Ще бъдат наложени пълни ограничения за пътуване (включително между провинциите и между градовете). Очаквано през февруари 2021.

- Прогнозирани сривове на доставките на храна, недостиг на материални запаси, голяма икономическа нестабилност. Очаква се в края на февруари 2021.

- Разполагане на военни в големите метрополиси, както и по всички основни пътища, за да се създадат контролни пунктове за пътуване. Ограничаване на пътуването и движението – до март 2021.

Заедно с предоставената пътна карта комитетът за стратегическо планиране беше помолен да разработи ефективен начин за преход на канадците към безпрецедентната икономическа обстановка.

Такъв, който би променил облика на Канада и завинаги ще промени живота на канадците. Една от мерките е федералното правителство да предложи на канадците пълно облекчаване на задълженията, като премахне всички лични дългове (ипотеки, заеми, кредитни карти и др.), което ще бъде финансирано изцяло от държавата.

Проверка на Lupa.bg показа, че засега няма официално потвърждение за достоверността на изнесения в The Canadian report шокиращ доклад.

Линк към публикацията