Шоу: Бъдещата свекърва на Глория - нейна наборка

Аферата между примата на фолка и Добромир Добрев е една от най-обсъжданите теми у нас

Нещо за четене
11:44 - 29 Ноември 2022
6714
Шоу: Бъдещата свекърва на Глория - нейна наборка

Аферата, любовта, съдбата... или както и да го наречем това "чудо" между близо 50-годишната Глория и младока Добромир Добрев, е една от най-обсъжданите теми у нас. Първата причина, разбира се, е голямата разлика в годините на двамата, а втората, че досега поне Глория никога не е била толкова безумно влюбена и не е "била тъпана" публично.

Със сигурност към днешна дата тя вече съжалява, че го е направила, предвид коментарите, които се изписаха, но истината е, че не само феновете й са в шок. В още по-голям шок е бъдещата й свекърва, която е долу-горе наборка на чалга певицата.

Близки до Добромир разкриха, че родителката му, която той обожава и с която са много близки, е останала без думи от новината за аферата му с баба Гло. Скептична била и сестрата на Добрев, но като по-млад човек приемала по-спокойно нещата и знаела, че всяко чудо е от ден до пладне...

Кандидат-свекървата на Глория обаче твърдо не одобрявала отношенията на сина си с певицата и била убедена, че русчуклийката просто използва момчето й, за да си върне младостта, пише kliuki.bg.

"Гледа на него като забавление, като на парче месо, защото е и хубав, снажен, а тя вече доста годинки е прехвърлила. Не успя ли да си намери мъж като за нея, ами се хваща с момче, дето може да й е син", притеснено коментирала пред познати жената.