Щастливата Неделя Щонова: Поздравления за Дара, Натали и Ивет! Момичета, обичам ви!

Човешкото тяло може да издържи и да постигне много повече, отколкото голяма част от нас смятат за възможно, сподели победителката в "Денсинг старс"

Новини
15:37 - 15 Май 2024
42252
Щастливата Неделя Щонова: Поздравления за Дара, Натали и Ивет! Момичета, обичам ви!

"Преминахме през огъня и заедно с Атанас Месечков вдигнахме купата. Заедно с вас. Вие, прекрасни зрители, ни подкрепяхте всеотдайно още от първия миг. За което благодарим! И поклон", това написа в профила си във Фейсбук щастливата победителка в последното издание на "Денсинг старс", приключило снощи.

Д-р Щонона не сдържа емоциите си и по време на изпълнението, и след танците, а явно под влияние на адреналина, тя изля чувствата си в социалната мрежа.

"Благодарим ви, че сте нашата най-голяма мотивация и движеща сила! Не може да слагаме лимит на нищо... Колкото повече мечтаеш и се трудиш, колкото по-интегрален, комплексен, смел и авангарден си, толкова по-добре!

Всички, стигнали до този финал заслужават адмирации и респект, заради огромния труд, за надмогването, за красотата, която рисуваха в танца.

Поздравления за Дара, Натали и Ивет! Момичета, обичам ви! Респект! И чудесни сте!

И още нещо - човешкото тяло може да издържи и да постигне изключително много повече, отколкото голяма част от нас смятат за възможно!

Всичко започва и свършва в ума.

Вярвай!

Велина Балинова, ти си велика!

Ти си една чиста Вселена!

Благодаря ти!", написа Щонова.