Ще гръмнат бомбите на Антония Петрова

Миската има огромна пазва, май си е сложила нов силикон

Нещо за четене
11:23 - 18 Септември 2023
4951
Ще гръмнат бомбите на Антония Петрова

Сезонът на дините вече отмина, но не и за Антония Петрова-Батинкова. Легендарната Мис България извади мощния си силикон на показ. Блондинката показа огромни прелести, които изглеждат така, сякаш всеки момент ще гръмнат, пише „Уикенд”. Последователите й се запитаха дали си е сменила имплантите с по-големи, или е бременна за трети път.

Припомняме, че миската роди втория си син преди година, като до последно криеше, че чака дете. Част от почитателите й смятат, че Антония иска да има и дъщеря, която да наследи красотата й. Други са на мнение, че няма да иска да ражда за трети път.

Семейство Батинкови на вечеря

Антония Петрова има силиконов бюст от почти 20 години. Тя си е сложила първите импланти още на 20-годишна възраст, които са платени от бившия й мъж Александър Бередин. Руснакът задоволяваше всеки каприз на любимата си. Първите й цици бяха 350 кубика и стояха доста изкуствено на тогавашното й тяло. Години по-късно блондинката малко наля снага и реши да увеличи кубиците в пазвата си. Перничанката си сложи доста големи гърди, които по време на двете й бременности станаха огромни и спокойно можеше да конкурира Джулиана Гани. Сега прелестите й отново са доста големи и това породи въпроси дали е лягала за трети път на операционната маса. Антония изпъчи новите си прелести и на тазгодишния конкурс „Мис България”.