Ще има поредна сватба за Благо Джизъса?

Бившият футболист вече не крие връзката си с Ивана Главчева, щерка на Ванко 1

Нещо за четене
15:15 - 04 Септември 2023
6571
Ще има поредна сватба за Благо Джизъса?

Благой Георгиев най-после официализира връзката си с младата Ивана Главчева, наследница на рапъра Ванко 1. Двойката е заедно от пролетта на тази година и отношенията им са повече от сериозни. Джизъса призна за любовта си към 21-годишната тунингована брюнетка преди няколко месеца, но не споделяше снимки с актуалната си тръпка. Преди дни се осмели да публикува фото с Ивана и татко й Ванко 1, пише „Уикенд”.

Футболистът и красавицата се щракнаха заедно с прочутия рапър, докато вечерят и пушат пури. Джизъса признава, че доста е хлътнал по красивата пловдивчанка. Първоначално той отричаше да има връзка с нея, но после потвърди за увлечението си, без да й съобщава името. В социалните мрежи вече се питат дали се задава нова сватба за Благой, който е известен с това, че обича да се жени и врича във вярност пред Господ.

До момента гелосаният футболист има два брака и два развода. Първият е с татарката Есмер Омерова, а вторият - с Полина Спасова. И двата приключиха доста бързо. Благой беше сгоден и за Златка Райкова, както и за гимнастичката Христина Витанова, но и с двете не се стигна до сватба, а само до деца. Приятелите на Джизъса определят новата му любима като копие на бившата – Полина. Ванко 1 пък вече се сдоби с нов прякор – Дядо 1.

Благой призна, че е много влюбен, но все пак има слаб ангел и е предупреден от бъдещия си тъст много да внимава с щерка му. Рапърът заявил на бившия футболист, че ако нарани детето му, ще си изпати жестоко. Благой вече живее официално с красавицата в Пловдив, но редовно идва и до София с нея. Двамата бяха на море и в Гърция, на о. Тасос, но публикуваха само самостоятелни снимки в социалните мрежи.

Благо с две от четирите си деца, които са красавци като баща си и след няколко години ще разбиват женските сърца