Ще оцелее ли Божана Кацарова в „Сървайвър“?

Експанзивната кулинарка, която трудно удържа езика си зад зъбите, беше посочена за изгонване от съотборниците си в племето „Известни“

Нещо за четене
16:45 - 07 Март 2023
4319
Ще оцелее ли Божана Кацарова в „Сървайвър“?

Божана Кацарова успя да оцелее в „Мастършеф“ и да спечели риалитито, но в „Сървайвър“ съдбата й засега виси на косъм. Експанзивната кулинарка, която трудно удържа езика си зад зъбите, беше посочена за изгонване от съотборниците си в племето „Известни“. Освен нея, тимът й номинира актрисата Снежана Макавеева и модела Марго Купър. Коя от трите ще си тръгне решават зрителите, а името на изгонената ще стане ясно довечера.

„Приемам решението на племето да ме номинира с високо вдигната глава. Мисля, че съм нелош играч и че това е удобен момент да бъда елиминирана. Ако обаче остана, ще стане доста интересно“, обеща Божана, която се превърна в емоционалния център на отбора си, направи коалиция с футболиста Благой Георгиев и успя да пренасочи посоката на вота към актрисата Снежана Макавеева.   

Снежана, която трудно мели брашно с Божана и се чувства изиграна от нея, също не иска да си ходи от „Сървайвър“, където страстите вече се разгарят, а стратегиите за оцеляване стават все по-сложни. „Рано ми е да си ходя! Велика е тази игра - постоянно те шамаросва, а след това се чувстваш по-буден и адекватен“, обяви тя. Миската Марго, която засега се представя най-слабо в екстремните игри, пък изтъкна моралното си превъзходство над останалите участници. „Аз не се крия зад ничий гръб, не съм част от интригите тук. До този момент не предадох принципите си, гордея се с моето поведение и мога да се гледам в огледалото, но тук нямаме огледало“, обобщи тя.