Ще оцелее ли бракът на Мара Отварачката?

Мария и Миро с 5 раздели за 2 години

Нещо за четене
13:37 - 17 Юли 2023
4536
Ще оцелее ли бракът на Мара Отварачката?

Драмите на семейство Отварачкови нямат край. Мария и Миро се разделиха за пореден път. Фолкаджийката отново се е изпокарала с третия си съпруг. Според наш източник двамата се сдърпали жестоко по време на последната си почивка в Гърция.

От няколко дни изпълнителката е на родното море в компанията само на дъщеря си Марая, която е от първия й съпруг Димитър Андонов. Отварачката постоянно публикува в социалните мрежи морски кадри, като е отседнала в луксозния хотел на Мая Илиева в Слънчев бряг – „Дюн”. Миньончето на фолка ходи на плаж с кожени кубинки, което предизвика смях сред последователите й.

Преди около два месеца Миро Дзвера преби крехката Отварачка, но тя му прости и получи нов диамантен пръстен и забрави за кютека. Явно черните облаци отново са надвиснали над семейство Соколови. Това е пета подред раздяла за влюбените гълъбчета. Проверка в социалните мрежи показа, че Мария и Мирослав вече не са приятели в инстаграм, а миньончето отново е изтрила и всичките си общи снимки с него в мрежата. За сметка на това изпълнителката качва кадър след кадър в профила си, а последователите й не спират да й правят комплименти.
„Ще слагам рокля за танци след малко“, написа брюнетката на една от снимките. Не е ясна каква е причината за поредната раздяла на младото семейство.

По всичко личи, че Мария има сериозни проблеми, а феновете й вече са притеснени за нея. Изпълнителката публикува няколко кадъра, на които изглежда доста слаба, и веднага получи загрижени коментари. „Мария, не си го причинявайки повече, вече изглеждаш плашещо” и „Подвижен скелет, не си щастлива! Не може да го скриеш!” – бяха само част от тях. Фолк дивата не желае да коментира слуховете за раздяла, както беше и при предишните скарвания на семейството.