Ще отвори ли Салах "Кутията на Пандора"?

Ако проговоря, ще лумне пожар, заяви египтянинът

Спорт
13:46 - 29 Април 2024
2744
Ще отвори ли Салах "Кутията на Пандора"?

В събота следобед Ливърпул допусна поредния си разочароващ резултат в последните седмици и до голяма степен се предаде в борбата за титлата във Висшата лига, след като завърши 2:2 като гост на Уест Хем. Една от ключовите теми след срещата бе размяната на остри реплики по време на самия мач между звездата на тима Мохамед Салах и Юрген Клоп край тъчлинията.

Египтянинът бе оставен на пейката за началото на мача, а точно когато се подготвяше да се появи в игра, Микаел Антонио реализира изравнителното попадение, след като преди това мърсисайдци вече бяха осъществили пълен обрат.

Точно тогава Салах и Клоп си размениха гневни реплики, като се наложи нападателят да бъде успокояван от Дарвин Нунес и Джо Гомес, които също се появиха като резерви.

"Ако проговоря днес, всичко ще пламне", сподели предпазливо и лаконично Салах.

След мача Клоп отказа да разкрие какво се е случило.

"Говорихме в съблекалнята, обсъдихме момента с момчетата и въпросът е приключен, обясни Клоп. - Проблемът със Салах е разрешен, така мисля".

С равенството Ливърпул се отдалечи на пет точки от лидера Арсенал и на четири от Манчестър Сити, но "гражданите" са с мач по-малко от двата свои конкурента.