Ще прелъсти ли Ивон някой мъж в Къщата?

Блондинката е родена като мъж, но е претърпяла над 20 корекции, за да стане жена

Нещо за четене
15:30 - 15 Октомври 2024
8267
Ще прелъсти ли Ивон някой мъж в Къщата?

Една от най-атрактивните участнички в новия сезон на „Биг Брадър“ – Ивон Рей, всъщност е мъж. Той е роден под името Ивайло и преди около 15 години си е сменил пола. 

Според запознати Ивайло започва терапия за смяна на пола още през 2009 г. Преди това младото момче не се чувства добре в тялото си. Злите езици съскат, че за да набави необходимата сума за операцията, той е проституирал. Ивайло е претърпял над 20 корекции, за да стане Ивон. След като отстранява пениса си, поставя силиконови гърди, скули, устни и какво ли още не, а освен това периодично си слага филъри и ботокс. Трансформацията му в ефектна жена е завършена напълно преди около 10 години. С новата си самоличност заминава за чужбина, където приема името Ивон.

Алфа мъжкарят Николай си падна по Ивон, но напусна Къщата и не успя да се поцелува с блондинката

Зрителите веднага заподозряха, че Ивон не е жена, защото ръцете и краката й са с доста по-големи размери от тези на жените. „Това жена ли е?“, чуди се зрител. „Да не се окаже мъж?“, коментира друг. „Това е мъж 100%“, категоричен е трети, „Гледам дали има адамова ябълка“ – пише четвърти.

Наскоро гримьорът Валентин Кулагин обяви, че Ивон е практикувала най-древната професия в Монако, където срещала и доста холивудски звезди, които гонела само за снимки, досущ като Пиленцата от Монако. Според запознати транссексуалният участник в „Биг Брадър“ все още има паспорт с мъжко име и според българското законодателство не е жена.

Мъжът от години драпа за слава, но без успех. Сега се надява в Къщата на „Биг Брадър“ да стане известна. Според източници на „Уикенд“ сценаристите на шоуто умишлено не са съобщили на този етап, че Ивон е мъж, като целта е той да прелъсти някой от участниците и чак след това да се разбере полът му.