Ще провали ли Зейнеб "Преди обед"?

Туркинята и Франциска Йорданова-Папкала са новите водещи на сутрешното предаване на Би Ти Ви

Нещо за четене
17:15 - 29 Август 2024
6813
Ще провали ли Зейнеб "Преди обед"?

Кой ще смени Деси Стоянова в “Преди обед”, очевидно е най-горещата медийна загадка, след като социалните мрежи се напълниха с активни залагания. Първите предположения бяха за бившата манекенка Венета Харизанова, Натали Трифонова и Андреа Банда Банда. От Би Ти Ви обаче пуснаха анонс, че на мястото на Деси Стоянова ще седне жена, която е майка, танцува, обича малини и скача от високо. Така първите три имена веднага отпаднаха, защото нито една от тях не е майка.

Веднага последва името на Галена Великова, която бе жури в “Денсинг старс”, но тя живее в Кипър и едва ли ще се премести за постоянно у нас. Обсъдена бе и д-р Неделя Щонова, спечелила същия формат. Наскоро обаче тя обяви, че ще води нова здравна рубрика, и надали ще я съчетава със сутрешния ефир.

И догадките се завъртяха около Франциска Йорданова, която също беше жури в “Денсинг старс”, т.е. танцува. Освен това е майка на две момчета. А тъй като никъде няма информация да е скачала отвисоко, потребители в мрежата предположиха, че най-вероятно е скачала с бънджи. Тя е от Варна, където и живее, а там това екстремно преживяване е много популярно. Още повече че ще ѝ е доста по-лесно да се премести в София.

Зейнеб Маджурова също може да е вариант. Време ѝ е да се върне от майчинство, в което излезе с двете си близначки, а и имаше рубрика в “Преди обед”. Във фейсбук обсъждат, че май преди години е скачала с бънджи, но не е сигурно. И за двете няма информация дали обичат малини. Към този плод обаче специално отношение има комедиантката Оля Антонова, поизвестна като Оля Малинова. Освен артистичната ѝ фамилия с малините е свързан и семейният ѝ бизнес. Най-вероятно всяко от описанията се отнася за различна жена и водещите ще са четири. Зейнеб е представена като майката, Франциска като танцуващата, Оля като жената, която обича малини. Все още обаче няма догадки кой скача от високо.