Ще се ожени ли Лоренцо на Софи Маринова?

Появиха се слухове, че ромката е отменила сватбата на сина си, булката не била девствена

Нещо за четене
16:29 - 28 Август 2023
11688
Ще се ожени ли Лоренцо на Софи Маринова?

Циркът в семейството на Софи Маринова никога не спира. Преди дни се появиха слухове, че ромската перла е отменила сватбата на единствения си син Лоренцо. Венчавката е планирана за последния уикенд на ноември. Ако не я отменят, би трябвало да е в луксозен хотел в Правец, където нощувката струва 342 лева, показа проверка на „Уикенд”. Прости изчисления показват, че за 100 стаи изпълнителката на „Плачещо сърце” се е бръкнала 34 200 лева. И това са само нощувките! Цялата сватба ще излезе над 100 бона, ако въобще се състои.

През пролетта певицата вдигна много шумен и скъп годеж на сина си Лоренцо. Преди дни се появиха слухове, че цялата рода на Софка е разочарована от кандидат-снахата и сватбата е отменена. Ромската перла обяснила, че избраницата на сина й търсела само парите му и това довело до скандалната раздяла. Лоренцо не бил на себе си от случилото се, тъй като наистина се бил влюбил и вече искал да създаде семейство. Той дори се бил примирил с факта, че момичето ще е с него заради пари и факта, че майка му е известна. Ромката не одобрявала и това, че булката не била девствена, каквото е изискването в техния етнос.

„Няма такова нещо, нямам подобна информация. Всеки ден се чувам и с тримата, няма как да не зная. Подготовката на сватбата тече с пълна сила“ – заяви пиарът на Маринова - Тодореско Неделчев.

Той допълни, че Мария и Лоренцо в момента умували с какъв бизнес да се захванат, защото не могат вечно да лежат на гърба на гласовитата певица. Лоренцо се опита да пее и пусна няколко песни, но явно е видял, че от него няма да излезе изпълнител и спря с напъните. Бизнесът му с трафик на бежанци също удари на камък. Младежът беше на крачка от затвора и единствено майка му го отърва от пандиза. Той е обещал на родителката си да не се занимава с незаконни неща, а тя пък в замяна го спонсорира и издържа.

Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ на някой турски или индийски сериал. Предстои да видим дали наесен ще има сватба или Лоренцо и Мария ще се разделят.