Ще се задави ли Путлер с дебелия, крив Кур(ск)?

Демонстрацията беше и за лизачите на топки Фицо и Орбан, другите два гнома с тяхната жалка евромимикрия, че газът им може да бъде резнат още утре

Коментар
23:49 - 12 Август 2024
2331
Ще се задави ли Путлер с дебелия, крив Кур(ск)?

Кръвожадните, сини очички на Владимир Владимирович се фиксират върху генерал Валери Герасимов,  все едно го е спипал да се изрежда на Алина Кабаева заедно с ординарците си. След 2 години и половина вероломна и завоевателна бран психо фашизоидите от Кремъл са изправени пред необходимостта да защитават клетата си, алкохолизирана родина. Войната май пак ще стане Отечествена, защото украинските шашки вече опират в хемороидите на Песков, Лавров, Захарова и останалата банда деграданти.

Докато украинците бавно и внимателно отстъпват ден след ден в южната част на Донецк, те се сетиха да направят най-малко очаквания ход. Изпомпаха някои от най-опитните си батальониветерани, така нужни във вътрешността, дълбоко в руска територия. И се оказа, че орките са със свалени до коленете гащи и затънали в пропагандни мантри и алкохолни пари им позволиха за 2 дни да завладеят 250 квадратни километра от Страна огромная.

Може да ви изглежда дребничко, колкото землището на Гоце Делчев или Берковица, но посланието за страхливото джудже в бункера е повече от крещящо. Никой не очаква, че една моторизирана бригада ще успее да удържи територията в сърцето, или хайде – в задника, на врага. Показното имаше за цел да докаже на кръвопиеца от Кремъл, че критичните му слабости и дебилно планиране не са останали незабелязани.

Демонстрацията беше и за лизачите на топки Фицо и Орбан, другите два гнома с тяхната жалка евромимикрия, че газът им може да бъде резнат още утре. Да видим тогава дали ще продължат да наглеят на брюкселските си партньори с мирни планове и призиви за деескалация. И не на последно място, целият свят видя, че деградиралата, корумпирана и бюрократична руска военна машина е в състояние за часове да бъде пробита, подиграна, изнасилена от далеч по-малоброен, но добре мотивиран и ръководен противник.

Всички видяхме, че руснаците напълно са зарязали всяка мисъл за отбрана, за да съсредоточат жалките усилия на допотопния си военно-промишлен комплекс към взривяването на детски градини и супермаркети в Харков и Одеса. Те са цедка, сито, по-пробити и зейнали от дупето на барман в „Спартакус“ през есента на 1997 г. Утре ако пожелае, финландската армия може да стигне до Санкт Петербург, а латвийската – до Москва.

Истината е една – на чудовищата от Червения площад им е останала единствено и само заплахата с ядрен апокалипсис. Ето, че Зеленски и компания им дадоха всички поводи да нанесат превативен удар с балистични ракети. Видяхме обаче колко струват всички напъни на друсания психопат Медведев и подобните му, които знаят да са много отворени нощем в социалните мрежи и да обещават огън и жупел над цяла Европа. Когато родината им е нападната, обаче, бързат да се заровят в най-близкото бомбоубежище.

Да, орките са не само некадърни и недостойни на бойното поле, те са и страхливи. Лайненцата в Кремъл никога няма да посмеят да натиснат червения бутон, дори когато усетят грапавината на въжето около шиите си. Сега е моментът да бъдат смазани, укротени и деалкохолизирани. Съпротива няма да има. Защо ги бавите? Украинците ли трябва сами да вършат всичко?