Ще си тръгне ли еротичната звезда Стефани от „Сървайвър“?

Смятам се за момиче с топки между краката - заяви Разсолков

Нещо за четене
10:30 - 20 Февруари 2023
8602
Ще си тръгне ли еротичната звезда Стефани от „Сървайвър“?

Само няколко дни след старта на „Сървайвър“, една от участничките от отбора на известните се срина и поиска да си ходи вкъщи. Провокативната Стефани Разсолков, която се изявява като еротичен модел и се гордее с многобройните си татуировки, настоя да бъде дисквалифицирана, защото вече не издържа на зора в риалитито.

„Смятам се за момиче с топки между краката. Съвсем друга обаче ми беше представата за това, което ще се случва тук. Провизиите ни бяха шепа ориз, един патладжан, два картофа и два моркова. Не желая да взимам повече от това предаване. Моля да бъда дисквалифицирана“, разстрои се тя по време на племенния съвет за изненада на съотборниците си и на конкурентите си от племето „Войни“, които засега понасят липсата на достатъчно храна стоически.

Водещият Ваня Джаферович се опита да надъха участничката да не се отказва и да се опита да надмогне себе си, а от продукцията й дадоха 24 часа да вземе финално решение дали да остане или да си ходи, коет ще стане ясно тази вечер.

Преди да влезе в „Сървайвър“ Стефани беше убедена, че отива на курорт и обяви в интервю, че риалитито ще е хубава почивка от ежедневието й. „Дори няма да се оставя да прегладнея. Ще ми се смеете как гоня буболечки по плажа и си хапвам като пич разнообразна храна, докато другите ядат само ориз“, обяви самоуверено тя.