Ще стане ли Фънки вегетарианец?

Поразяващата уста ще журира в "Хелс Китчън"

Нещо за четене
15:25 - 19 Март 2024
5167
Ще стане ли Фънки вегетарианец?

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото си в Кухнята на Ада в епизода на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по Нова тв. Брокерката Симона, хоби готвачът Полина, ресторантьорката Чимидова и професионалната сладкарка Стефани, които се представиха най-слабо миналата седмица, ще се изправят срещу четирима нови топ кулинари. Новодошлите имат много опит в кухнята, а сред тях има такива, които са готвили за сър Антъни Хопкинс и Дейвид Бекъм.

Оранжевите престилки и новите готвачи ще готвят с безмесни продукти за специално звездно жури. До шеф Виктор Ангелов ще седнат винаги откровеният Димитър Ковачев - Фънки и атрактивната Славена Вътова, които ще оценяват представянето на кулинарите. Фънки, чиято запазена марка е да взема страха на кандидатите за слава, ще трябва да дегустира вегетариански ястия. Най-зле представилите се ще напуснат състезанието за 100 000 лева.

Ще успеят ли новите опитни готвачи да надвият Симона, Полина, Чемидова и Стефани? Кой ще се раздели с мечтата да бъде следващия победител в Кухнята на Ада? И ще стане ли Фънки вегетарианец? Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - тази вечер от 20:00 по Нова тв.