Щерката на Цеци Красимирова сложи силикон

Джудит върви по стъпките на майка си

Нещо за четене
14:02 - 11 Юли 2024
7285
Щерката на Цеци Красимирова сложи силикон

Джудит Георгиева – единствената дъщеря на Цеци Красимирова, върви по стъпките на майка си и вече има силиконов бюст. Младото момиче е направило интервенцията преди година, когато е било на 24 лазарника. Звездната щерка е наследила красотата на майка си, но доскоро не можела да се похвали с пищна гръд, именно заради това е коригирала гърдите си и ги е напомпала с общо 700 кубика силикон, по 350 във всяка гърда, пише в. „Уикенд“.

Родителката й също има импланти, които сложи преди около 20 години, тя е сред първите тунинговани родни красавици. Джудит е плод на любовта на фаталната манекенка с Данчо Георгиев. Той е първият мъж на Цеци и е с 12 години по-голям от нея. Запознават се, когато Красимирова е на 17 и вече е известна. Данчо е първата голяма любов на родната моделка и баща на единственото й дете. Джудит се ражда само година след началото на връзката между Красимирова и Данчо. За съжаление, на смуглата красавица се налага сама да отгледа бебето, тъй като с таткото се разделят, защото не успяват да намерят допирни точки. След това фаталната красавица започна да върти любов с мутри и богаташи, любовният й списък е дълъг.

Джудит преди корекциите

22 години по-късно Цеци отново си пробва късмета с втората си голяма любов – Майкъл Струмейтис. Уви, само няколко години по-късно бракът им се разпадна. За сметка на това пък първият й мъж Данчо продължава да живее щастливо с втората си жена. Двамата имат 18-годишен син Йоан, който много добре се разбира с кака си Джудит, макар и рядко да поддържат връзка. Въпреки че и двамата живеят в София, те не се виждат често и кака му почти не го показва в социалните мрежи, за разлика от бюста си, който обича да демонстрира. Интервенцията е направена в родна клиника, като Цеци е избрала при кой хирург да се оперира дъщеря й. Гърдите на младото момиче са подходящи за формите й, но си личи, че са изкуствени.