Щерката на Глория призн а как й е съобщила, че ще става баба

Симона Загорова е забременяла на втория месец от връзката си с Даниел

Нещо за четене
11:09 - 18 Януари 2024
2463
Щерката на Глория призна как й е съобщила, че ще става баба

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, разголва душата си, без да пести подробности от личния си свят. Тя се връща назад във времето и разказва как е забременяла на втория месец от връзката си с Даниел. Признава, че се е страхувала на каже на майка си тази новина, дори е мислила за аборт, но така и не се е стигнало дотам.

“Имах сериозен приятел преди няколко години и не се е случило нищо. Не е било писано да се случи – дали тогава, дали с него… В един момент тръгваме с Даниел и аз на втория месец съм бременна. Това нещо го приемаш като Божи знак, че сега е трябвало да стане. Плашлива съм от гледна точка на това да се маха дете, въпреки всичките ми притеснения. Щях да се чувствам виновна, с много голям грях” – споделя Симона в подкаста “Не съм такъв човек” с водещ Красимир Красимиров.

Когато забременяла, Симона Загорова крила най-дълго това от най-близкия си човек – нейната баба.

“Че съм бременна най-много криех от баба ми Стефка. Тя научи последна, въпреки че ми е един от най-близките хора. Баба ми има малко старомодно мислене и щом имаш мъж и дете ще спреш да пееш. При мен няма как да стане, защото обичам страшно много това, което правя. Никога няма да спра да пея. Знаех, че като разбере, много ще се ядоса. Първият човек, на когото казах, беше майка ми. Страх, не страх – обадих й се” – откровена е дъщерята на Глория.