Щерката на Отварачката износва старите й дрехи (Снимки)

Нещо за четене
17:39 - 25 Май 2022
4701
Щерката на Отварачката износва старите й дрехи (Снимки)

Единствената дъщеря на фолк певицата Мария се появи на светско парти с поостаряло тоалетче от гардероба на знаменитата си майка. Момиченцето вече толкова е пораснало, че дрехите на Мара все по-често влизали потреба на малката Марая. Елегантен сет в бежово, украсен с щраусови пера, бе избрала тийнейджърката за откриване на столична галерия. Кратко проучване обаче показа, че луксозната дреха е част от фотосесия на звездната й майка от началото на годината. Костюмчето е на много известна модна марка, а стойността му възлиза на 8 минимални български заплати.

Певицата е засичана с него и по време на свое участие. Явно водена от това, че един тоалет не може да бъде повтарят по няколко пъти, вече използваните дрехи Мария дава на щерка си. Същото очевидно се отнася и до чантите, тъй като малката е аранжирала тоалета с една от луксозните и много скъпи чанти на майка си, писа „Телеграф“.

Очевидно звездното момиченце се чувства добре в тоалета си, поне така изглежда на снимка качена в профила на мащехата. И двете позират усмихнати. Кадърът, който качи втората съпруга на бащата на Марая в социалните мрежи, е от откриването на артгалерията й. Двете дами се забавляват прекрасно и по всичко личи, че са в прекрасни отношения.