Щерката на Радев с рокля за 10 бона

Дарина Радева засенчи колегите си на премиерата на „Гунди - Легенда за любовта“

Нещо за четене
16:31 - 11 Октомври 2024
8533
Щерката на Радев с рокля за 10 бона

Голяма рокля за малка роля! Доста се изхвърли щерката на президента Румен Радев за премиерата на филма „Гунди - Легенда за любовта“, пише Intrigi.bg. Въпреки че има съвсем малка роля в хитовата лента, Дарина Радева се спря на тоалет, по-скъп и шармантен от този на главната героиня в лицето на актрисата Александра Свиленова.

Президентската щерка цъфна в дълга черна рокля на известна модна къща, чиято цена е близо 10 000 лева. Разгърденият предизвикателен корсет се разкрояваше надолу в надиплени воали от тюл и сатен, в комбинация с агресивна модна прическа в стил Лейди Гага.

Изборът на президентската щерка предизвика доста гневни реакции и бе оценен като проява на лош вкус и неуважение към главните актьори.

„Колко пък да искаш да изпъкнеш с епизодичната си роля“, „Дарина се появи със самочувствието на холивудски продуцент в световна премиера, сякаш никой няма да види колко незначителен е дебютът й“, коментираха възмутени нейни колеги.

В „Гунди – Легенда за любовта“ Дарина играе ролята на приятелка на Величка Маркова – съпругата на футболиста. Мими и Лита забременяват по едно и също време, но ролята на Радева е съвсем малка. За сметка на това пък претенциите й на премиерата бяха доста големи.