Щерките на Емилия и Анелия като близначки (Снимки)

Явно гените на Коко Динев са доста силни

Нещо за четене
12:23 - 11 Август 2022
3091
Щерките на Емилия и Анелия като близначки (Снимки)

Щерките на Коко Динев от две от най-актуалните ни певици се оказаха повече от полусестри. Двете момичета си приличат неочаквано много и доста хора биха се заблудили, че майка им е една и съща. Мира на Емилия на практика одра кожата на кака си Ивон като малка. Както можете сами да се уверите, приликата между тях е очевидна, а приносът на таткото – още по-очебиен. Явно гените на най-популярния баща у нас са доста силни и потомството му го доказва несъмнено.

Емилия с Мира


Макар дъщеря му от Анелия да е вече голяма млада дама, детските ѝ снимки дадоха храна на любопитните. Последният пост на Емилия в Инстаграм показва нейната малка красавица, която изумително прилича именно на Ивон на същите години. Така, макар и от различни майки, двете момичета показаха, че кръвта вода не става. Дали поддържат връзка помежду си, не е съвсем известно.

Анелия и Ивон

Предвид конфликтите между изпълнителките в продължение на години едва ли поне приятелство между тях е възможно. След като се раздели с Анелия, Коко Динев скочи в леглото на Емилия и си направи още двама наследници. И ако за момчето му не можем да търсим подобна прилика, то Мира уверено върви по стъпките на кака си Ивон.